PROVONI TEK NE

Gatimet e Shijshme

Ne Hotel Benilva, pervec sherbimit korrekt dhe dhomave te rehatshme, ju gjitashtu do te gjeni barin dhe restorantin. Teper te frekuentuara nga turistet, keto dy ambjente ju ofrojne relaks dhe komfort. Shumellojshmeri pijesh, si edhe gatime tradicionale dhe mesdhetare. Prodhimet e detit jane specialiteti yne, ndaj ju ftojme te na vizitoni ne hotelin tone cdo dite te vitit.

Jeni te mirepritur!