MIRËSEVINI NË

Hotel Benilva

I vendosur pranë plazhit të tij privat me karrige dhe cadra falas nën kuvertë, kompleksi Hotel Benilva përfshin një bar dhe restorant me specialitete ndërkombëtare, një kënd lojërash për fëmijë dhe 2 ndërtesa hoteliere me Wi-Fi dhe parkim falas. Ajër i kondicionuar, TV satelitor, frigorifer, banjo private dhe ballkoni janë të pranishme në të gjitha dhomat në Benilva.

MIRËSEVINI NË

Hotel Benilva

I vendosur pranë plazhit të tij privat me karrige dhe cadra falas nën kuvertë, kompleksi Hotel Benilva përfshin një bar dhe restorant me specialitete ndërkombëtare, një kënd lojërash për fëmijë dhe 2 ndërtesa hoteliere me Wi-Fi dhe parkim falas. Ajër i kondicionuar, TV satelitor, frigorifer, banjo private dhe ballkoni janë të pranishme në të gjitha dhomat në Benilva.

Përse duhet të na zgjidhni ne:

VENDNDODHJA

Hoteli ynë gjendet vetëm 1 minutë larg plazhit, duke i’u ofruar një pamje fantastike.

PARK LOJRASH

Fëmijët do të argëtohen pamasë çdo ditë në këndin e lojrave.

CMIME FANTASTIKE

Ne ofrojmë çmimet më të mira të dhomave dhe shërbimeve në Durrës.

Përse duhet të na zgjidhni ne:

VENDNDODHJA

Hoteli ynë gjendet vetëm 1 minutë larg plazhit, duke i’u ofruar një pamje fantastike.

PARK LOJRASH

Fëmijët do të argëtohen pamasë çdo ditë në këndin e lojrave.

CMIME FANTASTIKE

Ne ofrojmë çmimet më të mira të dhomave dhe shërbimeve në Durrës.

Dhomat Tona Komode

NË HOTELIN TONË DO TË SHIJONI CDO DITË TË QËNDRIMIT TUAJ

Dhomat Tona Komode

NË HOTELIN TONË DO TË SHIJONI CDO DITË TË QËNDRIMIT TUAJ

OFROJMË PËR JU

Bar & Restorant

Ne Hotel Benilva, pervec sherbimit korrekt dhe dhomave te rehatshme, ju gjitashtu do te gjeni barin dhe restorantin. Teper te frekuentuara nga turistet, keto dy ambjente ju ofrojne relaks dhe komfort. Shumellojshmeri pijesh, si edhe gatime tradicionale dhe mesdhetare. Prodhimet e detit jane specialiteti yne, ndaj ju ftojme te na vizitoni ne hotelin tone cdo dite te vitit.

Jeni te mirepritur!

OFROJMË PËR JU

Bar & Restorant

Ne Hotel Benilva, pervec sherbimit korrekt dhe dhomave te rehatshme, ju gjitashtu do te gjeni barin dhe restorantin. Teper te frekuentuara nga turistet, keto dy ambjente ju ofrojne relaks dhe komfort. Shumellojshmeri pijesh, si edhe gatime tradicionale dhe mesdhetare. Prodhimet e detit jane specialiteti yne, ndaj ju ftojme te na vizitoni ne hotelin tone cdo dite te vitit.

Jeni te mirepritur!