Dhomë Dyshe

ME PAMJE NGA DETI

Dhoma Dyshe përmban dy krevate tek dhe është e përshtatshëm për dy persona. Gjithashtu dhoma ka pamje nga deti, duke përfshirë kondicioner, tualet, peshqirë, frigorifer etj. Kaloni disa ditë të bukura pushimi tek ne dhe ju garantojmë që do të ktheheni përsëri…

null

Tualet

null

Kondicioner

null

Shërbim Dhome

null

Wi-Fi

null

Frigorifer

null

Tharëse Flokësh

null

Garderobë

null

Peshqirë

Kryeni Tani

Rezervimin Tuaj